website Skip to content
TURKESTERON
★ WAT IS TURKESTERON?

Turkesteron is momenteel het sterkste sportsupplement verkrijgbaar, zonder enige bijwerkingen, in tegenstelling tot de welbekende anabole steroïden die veel problemen veroorzaken. De werkzame stof, ecdysteron, is namelijk volledig natuurlijk. Ons extract komt van de Ajuga Turkestanica plant, die in de bergen tussen Oezbekistan en Tzadjikistan groeit.

Wetenschappers speculeren dat atleten uit de Sovjet-Unie in de jaren ’80 al turkesteron gebruikten en dat dat de reden is voor hun vele overwinningen op de Olympische Spelen. Omdat Ajuga Turkestanica niet tot doping behoort mag het zeker gebruikt worden om prestaties te verbeteren. Ecdysteroïden staan slechts op de watchlist van de World Anti Doping Agency, en mogen dus gewoon gebruikt worden in competities en voor de Olympische Spelen. 

Ecdysteroïden zijn in mindere mate ook te vinden in verschillende groentes als spinazie, asperges en quinoa.
 

☆ WAT ZIJN DE EFFECTEN?

Turkesteron zal leiden tot een verhoging van:

 • Kracht
 • Spiergroei
 • Herstel
 • Energie
 • Libido

En verlaagt:

 • Ontstekingen
 • Stress

 

★ WAT IS DE WERKING?

Turkesteron verhoogt de proteïne-synthese, waardoor je spieren effectiever proteïne opnemen en daardoor sneller zullen herstellen. Dit zorgt voor een anabole werking waarbij meer spiermassa gevormd kan worden, de kracht ervan drastisch omhoog gaat en je met dezelfde inspanning sneller kan herstellen na een work-out.

Dit is vergelijkbaar met de effecten van anabole steroïden, vandaar dat turkesteron ook wel de 'natuurlijke anabool' genoemd wordt. Echter, heeft turkesteron geen effect op de HPTA-Axis, waardoor de hormonale balans van je lichaam intact blijft, en er geen bijwerkingen zijn.

 

☆ IS HET PRODUCT VEILIG?

Het is volledig veilig. Recente studies hebben geen negatieve bijwerkingen geconstateerd na langdurig gebruik.  Het enige symptoom is misselijkheid bij het innemen op een lege maag, daarom raden wij aan om de capsules in te nemen tijdens of na een maaltijd.

 

★ HOEVEEL SOORTEN ZIJN ER?

Er zijn 4 varianten van turkesteron:

 • Ajuga Turkestanica extract
 • 10:1 extract
 • 2% extract
 • 10% extract

De bovenstaande volgorde gaat van het minst naar het meest potent; waarbij 10% het sterkste extract is wat momenteel verkrijgbaar is. Wij raden aan om het product op te bouwen in sterkte, beginnend bij het 10:1 extract en dan direct over te stappen naar de 10% variant.

 

☆ HOE IS DE KWALITEIT?

Alle producten worden per batch getest via de COA op kwaliteit. Deze uitwerkselen zijn terug te vinden in ons kwaliteitsbeleid.

 

★ WORD TURKESTERON HERKENT IN EEN DRUGTEST?

Nee, het product is gewoon te gebruiken voor bodybuilding shows, powerlifting competities en zelfs de Olympische Spelen. Volgens de wetenschap, levert turkesteron niet de bloedwaardes waarbij een vermoeden voor doping wordt aangenomen. Er is geen interactie met de androgene receptoren. Ben je een competitieve sporter? Onderzoek de laatste wetenschappelijke literatuur en controleer hier het gebruik van turkesteron met je competitie.

 

☆ IS ER RISICO VAN OVERDOSERING?

Op het moment is er geen studie die bewijst dat er gevaar voor overdosering is, anekdote ervaringen tonen dat de positieve effecten stagneren bij een dagelijks gebruik van 6 capsules. Daarom raden we aan om maximaal 6 capsules per dag te nemen.

 

★ IS ER EEN ALTERNATIEF PRODUCT?

98% Ecdysteron zou een alternatief zijn voor Turkesteron 10:1 of 10%. Dit product is volgens de wetenschap minder effectief, maar sommige sporters die niet genoeg reageren op turkesteron, reageren wel heel goed op Ecdysteron. Wij zullen dit product in de nabije toekomst ook gaan aanbieden.

 

 

benefits of turkesterone

KWALITEIT

Met veel verschillende fraudeurs op de markt, waarbij misleidende informatie word gebruikt om onder-gedoseerde turkesteron te verkopen, staan wij garant voor alle vormen van kwaliteitscontrole. In toevoeging hiervan, testen wij elke batch direct na productie. Dit laten wij accuraat testen via de HPLC methode als COA. Hieronder de meest recente certificaten.

CERTIFICATEN

Turkesteron

Subscribe to our newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing

Voor 17.00uur Besteld, morgen in huis

Tevreden of terugbetaald

Gratis Cadeau Bij Elke Bestelling

Gratis cadeau samples & cadeau vanaf 40€

Beveiligde betalingen

Klarna koop nu, betaal binnen 30 dagen

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal $0.00
Shipping
Total

Shipping Address